50% RABATT + GRATIS LEVERING - Bare i dag, gratis frakt

Om oss

For hvem?
Huisproducts ble grunnlagt for alle som leter etter praktiske produkter til i og rundt huset. Ikke bare for fine dingser, men også for fine gaver har du alltid kommet til rett sted!

Alltid de beste tilbudene hos oss!
Vi står for åpenhet og innovasjon. Hvorfor? Fordi vi ikke bare holder alle innovative ideer for oss selv, men også ønsker å dele dem med deg og tilby dem til en rimelig pris. Hos oss blir mye oppmerksomhet og tid brukt på å lete etter alle disse morsomme og nyttige dingsene du liker.

Vi er leverandøren som setter de beste tilbudene online for deg hver gang. Sammen med forskjellige leverandører og andre partnere sørger vi for at produktene våre kun tilbys til den beste prisen! Hvis det samme produktet er billigere andre steder, vil vi justere prisen for deg umiddelbart etter kontroll!

Hvorfor?
Hjemmeprodukter stammer fra en hobby å lete etter morsomme dingser. Hver dag lette grunnleggeren etter praktiske dingser for å gjøre arbeidet i og rundt huset mye enklere. Han gjennomsøkte også hele internett for å finne den beste prisen.

Å være kommersiell og kreativ ble født med grunnleggeren av Huisproducts. Det som en gang startet som en hobby for personlig bruk, har nå blitt en heltidsjobb. Han støttes selvfølgelig av ulike ansatte og vi har nå bygd opp et hyggelig og sammensveiset team.

GRATIS FRAKT
100% PENGER TILLBAKE GARANTI
SPOR DIN BESTILLING